Vigga och Ivar
8989
post-template-default,single,single-post,postid-8989,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vigga och Ivar

Vigga och Ivar

Nytt år och nya uppdrag väntar. Men jag har fortfarande inte riktigt processat klart hösten 2019 än, känner jag. Jag hade fler fotouppdrag och en längre säsong än vanligt. Jättekul!

Idag bjuder jag på några favoriter från en ljuvlig fotografering i magiskt höstljus med godingarna Vigga och Ivar. Deras föräldrar och morföräldrar var också med och det blev avslappnade och härliga bilder tycker jag.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.