Produkter
9201
archive,post-type-archive,post-type-archive-product,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-shop,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PicPrints

Välkommen hit till min lilla printshop! Om du har klickat dig hit kanske det betyder att du gillar mitt bildspråk och till och med tänkt dig att ha en av mina bilder på en vägg hemma? Eller så kanske du är ute efter en present till någon? Det gör mig verkligen otroligt glad och ödmjukt tacksam ska du veta.

Bilderna jag väljer att erbjuda som print är samtliga tagna ”i stunden”, alltså ögonblicksbilder av något som fångat mitt intresse just där och då. Inget stylat eller genomtänkt utan utifrån en känsla, en sinnesstämning eller helt enkelt för att något varit förbannat vackert där och då.

Printen trycks ”on demand” så det finns inget stort lager, utan i begränsade upplagor. Jag lägger till och tar bort bilder utifrån humör och dagsform så det som finns idag kanske inte finns i morgon. Letar du efter något särskilt går det alltid bra att maila mig på anna@picpeople.se så kan jag kolla i min bildbank om jag kanske har det du söker.

 

Tusen tack för titten!

Anna