Om mig
8
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,no_animation_on_touch,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Om mig

Jag heter Anna och jag tycker att livets grej är foto. Jag har drivit mitt företag ”Picpeople” sedan 2015 och det har blivit ett gäng bilder tagna under dessa år, så kan vi säg.

 

Min utgångspunkt som fotograf är att fånga ögonblicket, det där som får en att minnas just den stunden vid just det tillfället i livet. Just den fotostil jag gillar bäst brukar ibland beskrivas som ”dokumentär” eller ”storytelling”. Jag fotar i ditt hem eller på den plats vi kommer överens om. Jag utgår från Varberg på västkusten, men förflyttar mig gärna dit du finns.

Främst fotar jag människor på olika sätt; pilimariska barn, bråkiga syskon, härliga familjer, underbara nyfödingar, vackra gravidmagar, skojiga event, proffsiga företag och kärleksfulla bröllop.

Min utgångspunkt som fotograf är att fånga ögonblicket, det där som sedan får en att minnas just den stunden, just det tillfället i livet.

Om du gillar det du ser så kontakta mig gärna så diskuterar vi fram vad som passar just dig: anna@picpeople.se, 0725-39 78 11