Om mig
8
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Om mig

Sedan 2015 har jag frilansat som fotograf och jobbat med allt från förlossning till konsert med Linnea Frikkin Henriksson och massa däremellan. Bröllopsfotografering är bland det absolut roligaste jag vet och det som får mig att gå till jobbet med ett brett jäkla leende på läpparna. Utöver bröllop fotar jag gärna människor på olika sätt och i olika sammanhang; pilimariska 3-åringar, bråkiga syskon, tonåringar, underbara nyfödingar, vackra gravidmagar, hela tjocka släkten och inte minst proffsiga företag.

Min utgångspunkt som fotograf är att fånga ögonblicket, det där som sedan får en att minnas just den stunden, just det tillfället i livet.

Att fånga ögonblicket – det där som får en att minnas just den stunden vid just det tillfället i livet – det är det bästa jag vet. Just den fotostil jag gillar bäst brukar ibland beskrivas som ”dokumentär” eller ”storytelling”.

Tveka inte att kontakta mig på anna@picpeople.se eller tel: 0725-39 78 11 om har ett fotouppdrag du vill ha min hjälp med!

Anna