Vide
8825
post-template-default,single,single-post,postid-8825,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vide

Vide

Jag träffade Vide tillsammans med hans mamma Hanna och pappa Peter en dag i somras för en fotografering. Vide är ett år och precis hur ljuvlig som helst. Dagen till ära bjöd han dessutom på ett strålande humör – vilket absolut inte är en självklarhet som alla föräldrar vet. Vissa kids blir väldigt misstänksamma mot mig och kameran som säkert ser lite läskig ut. Men Vide trivdes fint framför kameran.

Vilken goding va? Så himla gullig.

Skarpt solsken denna dag och vi gjorde vårt bästa för att hitta skugga för mindre kisiga bilder. Det är inte alltid så lätt det där och jobbar man inte i studio så får man vara kreativ och ibland ställa om snabbt beroende på hur vädret skiftar.

Tack fina familjen för att ni lät mig komma nära!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.