Varberg Beerworks
7555
post-template-default,single,single-post,postid-7555,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Varberg Beerworks

Varberg Beerworks

I höstas träffade jag polarna Tobbe och Mikael som då var i startgroparna för att dra igång ett eget bryggeri; Varberg Beerworks. De tog kontakt med mig för jag skulle fota bilder till marknadsföringen. Det lät som ett superroligt uppdrag och jag blev genast väldigt pepp på att få samarbeta med dessa båda härliga herrar. Vi spånade loss kring miljöer för fotografering utifrån den profil Varberg Beerworks skulle ha. Men allra först skulle ju ölet bryggas.

Tobbe och Mikael har jobbat stenhårt och testat sig fram hemma först innan de satte denna första batch i februari. Detta historiska ögonblick var alltså jag med och bevittnade med min kamera. Fatta storheten!

Här är de förresten, de stiliga ägarna av Varberg Beerworks:

Sen var det dags för produktfotografering på några av mina favoritställen i Varberg.

Ser du vem som stått modell för Papa Keno? Jo visst är det Martin Bäcklin i King Melodies.

Det här med marknadsföring av alkoholhaltig dryck hänger ju ihop med en hel del bestämmelser som gjorde att vi fick lägga pannan i djupa veck inför fotograferingen i miljö tillsammans med människor. T ex är det viktigt att marknadsföringen inte attraherar yngre än 25 år.

Till sist valde vi något av det mest Varbergska vi kunde komma på som location – Kallbadhuset.

Bäst med denna fotografering var att jag hade makten att bestämma hur många dopp som skulle tas. Hehe!

Så himla glad för det här samarbetet. Det ger mig så mycket energi att få möjligheten att hänga med duktiga, entusiastiska och driftiga människor som Mikael och Tobbe. Dessutom är ölen vansinnigt god – och då gillar jag inte ens öl. Deras magiska IPA kommer gå som smör i solsken och du kan haffa dig en på en massa ställen i stan as we speak och som beställningssortiment på Systembolaget inom kort.

 

 

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.