Valet och kvalet
8187
post-template-default,single,single-post,postid-8187,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Valet och kvalet

Valet och kvalet

Idag går Sverige till val och jag jobbar hårt för att försöka vara positiv och känna hopp trots en rivande oro inuti. Jag försöker ignorera den gnagande, nervösa oron i magen och vill fokusera på det vi har som är bra. Försöker tänka här och nu, för framtiden vet vi inget om, som Micke Gunnarsson sa på sin fantastiska föreläsning i onsdags, arrangerad av Ett mjukare Varberg. Den handlade om våra barn. Hur vi bemöter dem för att bygga sin tro på sig själva. Ledordet är respekt och det säger ju allt.

De här fina kidsen mötte jag upp i somras för en fotosession. Edith och Arvid har jag fotat förut och det gör mig varm i själen att få träffa dem igen. Så goa, härliga ungar att få hänga med.

Det finns hopp, det är klart att det gör. Det måste det göra. Jag tror på mitt Sverige, jag tror på att det goda segrar över det onda därför att alternativet orkar jag inte ens tänka på. Jag tror att Sverige går man ur huse och visar att vi respekterar varann och varandras olikheter. Jag måste tro på det. För mina barn, och alla andra barn i vårt land.

 

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.