Therese hjärta Anders
8372
post-template-default,single,single-post,postid-8372,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Therese hjärta Anders

Therese hjärta Anders

Min bröllopsfotosäsong i år sträckte sig från april-september och var alldeles fantastiskt rolig. Det sista bröllopet för året var Thereses och Anders, den 15 september på härliga Svineriet i Tången.

Jag började med att fota när bruden och hennes tärnor gjorde sig i ordning tillsammans.

Det är så roligt att få vara med under de här ögonblicken tycker jag. Spänningen och förväntningarna är så påtagliga och lyckan går nästan att ta på. Therese var vacker som en dag.

Sen susade jag ner till Kusthotellet där brudgummen med sina bestmen samlade ihop sig och gjorde sig redo för den stora dagen.

Vi hade valt ut det perfekta stället för brudparet att ses för första gången under dagen. Ett alldeles magiskt ställe och ögonblicket blev så himla känslosamt och vackert.

Bölar bara av att titta på bilderna ju! Så himla fint.

Vi hade bestämt oss för att göra själva porträttfotograferingen med hela brudföljet på två olika ställen, så efter den här sessionen drog vi vidare till nästa location för att möta upp två väntansfulla brudnäbbar.

Milo, Nea och Isa. Här gäller det att vara på tårna för nu går det fort! Massa skratt, lite gråt men mest kärlek.

Vidare till vackra Svineriet. Hade jag varit ogift hade detta ställe stått högt på min önskelista över drömställen att gifta sig på. Otroligt fotogeniskt.

Och prällen Niklas Strandberg då! Även han en stjärna. Faktiskt den mest känslosamma vigselakt jag varit på. Här är han i färd med att ta sin berömda #prällfie.

Länge leve brudparet!

En mysig grej att göra är att sno med sig brudparet efter vigselakt och gratulationer för en liten snabb fotosession med bara dem. De får några minuter på sig att njuta av sitt ögonblick, denna stora dag i ens liv. Att bara få krama om varann och andas ihop är så mycket värt för alla. Men de slipper alltså inte mig. Jag är med hela tiden.

När gästerna hade fotats parvis var det dags för mig att lämna och låta festen sätta igång. Enligt säkra källor var denna lika magisk som dagen var.

Stort tack, kära Therese och Anders för att jag fick vara med och dokumentera er stora dag! May the love be with you.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.