Susanne hjärta Tobias
6766
post-template-default,single,single-post,postid-6766,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Susanne hjärta Tobias

Susanne hjärta Tobias

Sommarens sista bröllopsfotografering. Veckan innan bestod av idel klickandes på diverse väderappar i vanlig ordning, ty sådant är livet för en bröllopsfotograf. När dagen D var här var det regntunga skyar vi bjöds på, vilket gav ett spännande och djupare ljus att fota i. Först till stället som brudparet hade valt för fotograferingen kom brudgum och de här bedårande brudnäbbarna, Holly och Emmy. Alltså… Jag dog en smula.

Till sist anlände bruden och hennes tärnor och Tobias fick se sin blivande fru för första gången.

Det här ögonblicket var oerhört känslosamt och jag är glad att jag var där (på avstånd) för att föreviga det. Så otroligt fint.

Jämföra buketter och piffa klänning. Skåla och andas. Försöka vara i nuet.

Sedan skickade vi iväg brudföljet och jag fick brudparet för mig själv en stund. De fick landa hos varann ett ögonblick.

Sen var det dax för kyrkan.

Så var de äntligen herr och fru!

Efter vigseln drog brudföljet vidare i limousin och så hade vi ytterligare en fotosession. I ett havrefält. Jorå. Ut i åkern skulle vi, det bestämde jag. Tobbe tog Sussie på ryggen och stövlade ut. Allt för konsten som nån sa.

Vilken dag! Jag är så himla, himla glad för att jag fick den stora äran att vara med dessa härliga människor på deras stora dag. Jag hade så jädrans sköj. Tack bästa Sussie och Tobbe för förtroendet. Ni äger.

 

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.