Sista dagen på sommarlovet
8082
post-template-default,single,single-post,postid-8082,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Sista dagen på sommarlovet

Sista dagen på sommarlovet

Vädret denna söndag kunde inte markera sommarlovets slut tydligare känner jag; regn, regn och åter regn. Vi dammsuger bort spindlar från taket, tvättar och läser. Jag har påbörjat ett jäkligt segt arbete med att bränna ner alla mina fotouppdrag på dvd-skivor för att kunna rensa upp min hårddisk som i skrivandets stund är FULL. Jag är nämligen inte så mycket för att läsa på och lära mig hur man gör innan man börjar, utan jag kör på tills det tar stopp och då tar jag tag i problemet. ”Problemet” består nu alltså av 24 000 råformat-filer på min dator som jag inte riktigt hajat ligger där, trots att jag inte ser dem. Ja, jag vet. Jag är en klant. Är man en klant kommer alltid surt efter, sån är lagen.

Då är det betydligt roligare att kika tillbaka på de fotojobb jag gjort under sommaren – t ex den här familjefotograferingen med Malte, Olle, Cicci och Jens.

Louie frågade mig idag hur det kom sig att jag började fota och när jag tittar på dessa bilder så är det lätt att svara på den frågan; därför att jag får möjlighet att fånga ögonblick som dessa ovan. En timme i livet som finns kvar alltid.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.