Sarah på Majas
7907
post-template-default,single,single-post,postid-7907,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Sarah på Majas

Sarah på Majas

Jag kan inte minnas att jag någon gång blivit besviken på en konsertupplevelse på Majas vid havet. Vad man än ser blir det magi i den här miljön. Sarah Klang var inget undantag, tvärtom – Sarah + Majas = sant. Så jävla sant. Sarah Klang upptäckte jag, som så många andra, när hon sjöng i På Spåret. Sedan dess har jag lyssnat så mycket på hennes debutalbum ”Love in a milky way” att hade det varit en LP hade den varit sönderlyssnad vid det här laget. Hon har en röst som få och som jag mår jäkligt bra av.  Att se henne live fick mig att högakta denna artist ännu mer – hon är fanimej ett frikkin geni röstmässigt. Och säkert på flera andra sätt. Jag gillar henne som tusan.

Tack Sofia för att du övertalade Ulf att boka Sarah till Majas!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.