Sarah hjärta Christoffer
8657
post-template-default,single,single-post,postid-8657,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Sarah hjärta Christoffer

Sarah hjärta Christoffer

Scrollar snabbt igenom de få inlägg jag gjort hittills i år och förfäras över hur lite jag hinner med att uppdatera denna hemsida. Det finns inget väl inget tråkigare än att komma in på en hemsida som inte blivit uppdaterad på veckor (mhm… eller snarare månader…)? Och det är ju knappast så att jag saknar material att lägga upp heller. Snarare tvärtom – var ska jag börja? Jag har så många kul uppdrag som jag vill visa här ju; t ex Sarah och Christoffers fina dag i juni.

Sommarens första bröllop fotade jag den 8 juni och hade den stora äran att få vara med hela under nästa hela dagen. Det är ju otroligt coolt att få uppleva och det är väl egentligen bara fotografen som får vara med så på helheten? Vad jag kan komma på i alla fall. Jag började dagen med att fota Christoffer och hans bestmens förberedelser på Hotell Gästis.

Sen var det dags att kika in hos bruden och hennes tärnor på Rönnås, i deras ljuvliga orangeri där sminkning och påklädning höll på som bäst.

Sarah och Christoffer bor i Stockholm, men det finns en stuga i familjens ägo i Varberg som mycket tid spenderas i och det var naturligt för dem att bröllopet skulle vara här. Tillsammans hade vi spånat fram att first look och porträttbilderna på hela brudföljet skulle vara i Träslövsläges hamn som är en otroligt vacker miljö.

Dessa första ögonblick alltså… Jag blir alltid otroligt rörd och får blinka tusen gånger för att hålla tårarna i schack.

Dagens sötchock stod brudparets dotter Olivia för.

Jamen hur ljuvlig?!

Själva vigseln hölls i Träslövsläges kyrka, ett stenkast bort. Kyrkan är rätt liten och helt i trä, väldigt vacker.

Medan bröllopsgästerna transporterades vidare till kvällens festligheter passade vi på att sticka iväg själva, brudparet och jag. Sarah och Christoffer hade valt Gamla Köpstad för denna fotografering och vi hade tur som fick en dramatisk himmel – fast inte regn – helt enligt brudens önskemål.

Ute på Rönnås Lada väntade släkt och vänner på brudparets ankomst. Den här gården är verkligen en vacker plats för bröllop. Pia och Bo-Inge är riktiga bröllopsfest-proffs och helt grymma på de där detaljerna som gör att det blir en fantastisk inramning.

Jag är så sjukt glad och hedrad över att jag fick fota denna magiska dag full av kärlek och skratt. Tack bästa, goa Sarah och Christoffer för att ni lät mig vara med! Mina varmaste lyckoönskningar till er!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.