Sandra hjärta Martin
9589
post-template-default,single,single-post,postid-9589,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Sandra hjärta Martin

Sandra hjärta Martin

Under 2020 fick jag frågan av Pia och Bo-Inge på Rönnås Lada om jag ville vara fotograf i deras koncept ”Litet och nära”. Pga pandemin såg de ett behov av att arrangera mindre bröllop för de som ville gifta sig trots restriktioner. ”Litet och nära” är precis vad det låter – ett mindre, mer intimt firande av kärleken där Pia och Bo-Inge tar hand om hela tjottaballongen – från bokande av vigselförrättare och fotograf, till dekorerad festlokal och finfin mat. I detta konceptet är det alltså jag som varit själva fotografen. Och som vi alla vet så fortsatte ju 2021 i samma stil så det har blivit några ”Litet och nära”-bröllop även i år.

Skillnaden för mig som fotograf att fota dessa bröllop är att jag har en timme på mig och jag har inte lärt känna brudparet innan. Vi har inte haft något möte innan bröllopsdagen där förväntningar och idéer har bollats. Det är liksom ett blankt blad, förutom att jag har 100 % koll på location – dvs. Rönnås. Det ÄR en utmaning – en väldigt rolig utmaning. Det är själva fotograferingen som ingår och bilder kan man köpa till efteråt i olika paket, om man vill, och hittills har alla brudpar valt att köpa alla bilder vilket är världens finaste kvitto på att jag gjort ett gott jobb.

Sandra och Martin gifte sig i juli och deras dag på Rönnås blev så himla, himla fin. Att någon annan tar hand om allt det praktiskt och att brudparet bara kan att fokusera på sig själva och varandra känner jag bidrar till en otrolig stämning. Jag har valt ut några av mina favoriter från deras stora dag.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.