Maria hjärta Andreas
6591
post-template-default,single,single-post,postid-6591,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Maria hjärta Andreas

Maria hjärta Andreas

Den här sommarens nyckfulla väder har orsakat en del huvudbry för de flesta bröllopsfotografer gissar jag. Jag har detaljstuderat smhi´s app x antal gånger inför varje bröllop denna sommar och parerat in fotograferingar mellan regnskurar. Vädret bidrar mycket till stämningen i bilderna – är det strålande sol blir det en stämning, är det regntunga skyar blir det en annan. Det är vackert. Men för brudparet – och kanske framförallt bruden – är det ju sådär att få frisyr och smink förstört av regn och blåst.

Marias och Andreas bröllopsdag den 30 juni var inget undantag och ett tag såg det ut som att vi inte skulle kunna fota ute över huvudtaget, men som tur var höll det upp någon timme så vi kunde strosa runt i den härliga spa-trädgården som finns på Ästad Vingård och ta de bilder vi hade planerat. Maria och Andreas hade en liten, intim vigsel med bara de närmaste närvarande, utomhus i en fantastisk miljö. Jag fick äran att fota brudparet och deras fina barn – Elise och Oscar.

Tack kära Maria och Andreas för möjligheten att vara med på ett litet hörn på er stora dag. Jag önskar er all lycka i framtiden!

 

2 Comments
 • Maria
  Posted at 19:36h, 15 augusti Svara

  Tack för att just du är du!

  • Anna Lindblom
   Posted at 19:38h, 15 augusti Svara

   <3

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.