Maria hjärta Anders
8757
post-template-default,single,single-post,postid-8757,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Maria hjärta Anders

Maria hjärta Anders

En av sommarens varmaste dagar gifte sig Maria och Anders på Svineriet i Tången. Jag mötte upp en nervös brudgum strax innan han skulle träffa sin brud för första gången den dagen.

Så mycket känslor och spänning i detta första ögonblick att jag får gåshud bara av att titta på bilderna.

Efter denna “first look” anslöt resten av brudföljet som var av modell större; två bestmen, två tärnor och fem näbbar. Vi hade en väldigt svettig men ack så härlig fotografering vid havet nedanför Svineriet.

Alla blommor kom från Blomsterbaren. Maria och Anders hade valt lokalodlade blommor som kom bland annat från Håkesgård. Otroligt vackert alltihop!

Brudparets barn Olle och Emma var näbbar tillsammans med sina kusiner.

Under tiden vi fotade hade gästerna börjat samlas vid Svineriet där vigseln skulle äga rum i orangeriet. Svineriet är en otrolig plats för fest i allmänhet och bröllop i synnerhet. Det är Sofia och Ulf som driver stället och har gjort i några år nu. De är oerhört proffsiga och varje bröllop jag fotat här har varit helt magiska. Miljön är underbar med så många fina, genomtänkta detaljer.

När det blev dags för själva vigseln i orangeriet var det så varmt att herrarna fick lov att hänga av sig kavajerna innan de slog sig ner. Det händer inte så ofta, men som sagt – det var otroligt varmt denna dag.

Sen var de äntligen äkta makar och fick ta emot folkets jubel på gårdsplanen. Länge leve brudparet!

Det var en så vacker dag full med kärlek och jag är väldigt hedrad över att ha fått vara med på ett litet hörn. Tack kära Maria och Anders – mina varmaste lyckönskningar till er!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.