Malin hjärta Kristofer
8015
post-template-default,single,single-post,postid-8015,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Malin hjärta Kristofer

Malin hjärta Kristofer

Mitt i vackra juni gifte sig våra vänner Malin och Kristofer på underbara Rönnås Lada.

Rönnås ligger mellan Varberg och Falkenberg och är ett ljuvligt ställe, både för vigsel och fest. Paret Bo-Inge och Pia driver stället och mitt intryck av dem är att de är proffsiga och personliga på samma gång, en jädra bra kombo om du frågar mig.

Jag fick äran att vara med och fota när både brud och brudgum gjorde sig i ordning. Kristofer var tillsammans med ett gäng kompisar och sonen Sixten på charmiga Westcoast Barbershop.

Sen ilade jag vidare hem till bruden där hon tillsammans med tärna, brudnäbb, mor och vän höll till och förberedde sig.

Sen bar det av till Rönnås för sista fixet och fotografering innan vigseln.

Vi har känt varann i många år nu, Malin, Kristofer, Jimmy och jag. Vi träffades faktiskt i Venezuela, dit jag och Jimmy åkte på vår bröllopsresa för 10 år sedan. Vi sprang på varann på en strand på Isla de Margarita och har hängt ihop sedan dess. En vänskap som jag värdesätter väldigt, väldigt högt. När Malin och Kristofer berättade att de skulle gifta sig och frågade om vi ville vara toastmasters på bröllopet så var det en stor ära för oss och självklart tackade vi ja. Men jag kunde inte riktigt släppa det här med fotografering och efter en stunds eftertanke kom vi fram till att det nog skulle gå att kombinera dessa båda uppdrag.

Och det gjorde det!

First look… Där stod jag bakom en buske och lipade ihjäl mig åt de här båda vackra människorna.

Vi höll till på Rönnås och runt omkring då vigseln skulle vara här.

Jag har nog aldrig skrattat så mycket under en bröllopsfotografering förut. De här båda är inte kloka på en fläck och det saknas aldrig asgarv när vi ses. Ej heller på deras bröllopsdag.

Regnet hängde i luften och skapade dramatiska skyar och ett perfekt ljus för fotografering. Den stora frågan var dock om regnet skulle hålla sig borta länge nog för att vigseln skulle kunna hållas utomhus som planerat.

Jorå, regnet höll sig undan och vi fick njuta av en alldeles magisk vigsel i Rönnås trädgård.

“You might kiss the bride!”

Sen var de herr och fru och vi fick mingla med bubbel på gårdsplanen, tills det var dags att slå sig ner till bords och det andra uppdraget för kvällen tog vid. Tack vare ett excellent förarbete av min käre make så lyckades jag t o m knäppa några bilder under middagen och såklart brudvalsen.

Kära Malin och Kristofer. Kära, goa ni… Vi är så himla, himla glada för vår vänskap och alla sjukt roliga dejter vi haft och kommer ha framöver. Förhoppningsvis blir det fler resor ihop också. Tack för att jag fick förtroendet att fånga er stora dag och tack för att vi fick äran att toasta festen. Ni två kommer övervinna allt med er stora kärlek och galna humor.

 

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.