Maja-Lisas Bläck
7674
post-template-default,single,single-post,postid-7674,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Maja-Lisas Bläck

Maja-Lisas Bläck

På årets varmaste dag begav jag mig till Gbg för att sätta en efterlängtad tatuering av Maja-Lisa Bekken på min kropp. Jag har följt denna stjärna på instagram länge och älskar hennes konst och har stått i kö sedan januari för att få en tid för att låta henne tatuera mig.

Vi började med att titta på den teckning hon ritat upp åt mig – en kamera (surprise), och drack kaffe. Maja-Lisa berättade om sin studio som bara varit öppen några månader, men hon har redan fullt upp. Tatueringarna hon har är hennes egna, de på benen har hon t o m gjort på sig själv. Galenpanna!

Studion är full av hennes konst och hon visade mig sina ”pax-pärmar” som var fyllda med hennes teckningar en kan välja mellan om en inte har ett tatueringsmotiv uttänkt sen innan. När en tatuering är gjord sätter hon ett hjärta på och då är den paxad. Således gör hon bara en av varje.

Min tattoo in the making.

Studion var så himla fin! Det kändes att Maja-Lisa lagt ner möda och kärlek på att få det precis som hon vill ha det. Jag kände mig både trygg och proffsigt omhändertagen. Guld värt, säkert ännu mer om det hade varit min allra första tatuering.

En kamera alltså. By Maja-Lisa Bekken. Min arm är nu riktig konst och jag har sagt åt kidsen att när jag dör är den där armen värd att spara för den kommer vara värd massor förmodligen.

Tack fina Maja-Lisa! Du är grym.

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.