Lolles
9173
post-template-default,single,single-post,postid-9173,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Lolles

Lolles

Varbergsbutiken ”Lolles” är en av stadens äldsta butiker; redan 1946 startade Carl-Oscar ”Lolle” Ohlson sin herrekipering. Idag drivs Lolles av Mattias och Ullrika tillsammans med sitt team och jag vågar slå vad om att de samlade åren av erfarenhet detta gäng besitter inom sitt område är svårslaget. Ullrika kontaktade mig då deras hemsida skulle styras upp och de behövde bilder både på butikens interiör och personalen. Ett synnerligen angenämt uppdrag eftersom butiken är en av stans snyggaste, om man frågar mig. En perfekt mix av gammalt och nytt och med en känsla av kvalitet.

Förutom denna vackra butiksyta finns det dessutom en riktig skatt i källaren…

Här jobbar Eivor, i ett gammalt bankvalv, med sömnad. Lolles grej är nämligen att man ska kunna få garderob som passar perfekt utifrån ens egna förutsättningar så Eivors magiska, erfarna händer ser till just detta med hjälp av ändringssömnad.

De är ett härligt gäng, Lolles-medarbetarna. Vi hade väldigt kul under fotograferingen och det tycker jag märks i bilderna. Ett gäng varma, härliga och bjussiga människor detta.

Så glad för att bli anlitad av ett härligt företag som Lolles! TACK.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.