Linda hjärta Micke
7634
post-template-default,single,single-post,postid-7634,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Linda hjärta Micke

Linda hjärta Micke

Årets första bröllopsfotografering blev tillsammans med härliga Linda och Micke, sista helgen i april. Det blev en magisk dag med massor av skratt och kärlek. Vigseln hölls i Varbergs Kyrka och var en varm och stämningsfull stund. Dagen till ära hade jag förmånen att få ha med mig en assistent – Mia, som är en väldigt duktig fotograf och som ville vara med för att se hur en bröllopsfotografering kan gå till. Väldigt ärofyllt att bli tillfrågad och framförallt var det otroligt skönt att ha en annan fotograf vid min sida som kunde komma med idéer, se andra vinklar, hämta objektiv, fixa brudens hår mm.

Efter vigselceremonin tog brudparet emot folkets jubel utanför kyrkan. Det var full aktivitet med Dansens dag på torget och någon hade ordnat så att det spelades “Celebration” i högtalarna när Linda och Micke kom ut. Så himla härligt!

Vid vår planeringsträff hade vi bestämt oss för att porträttfotograferingen skulle ske efter själva vigseln och Linda och Micke hade valt ett ställe vid havet där vi både fick vara lite ifred, men där också kunde få fina typiska Varbergsmotiv med. Vi började med att fota tillsammans med deras fina barn – Elin, Albin och Linnea.

Fick fångat den här härliga killen i en serie som jag fullkomligt älskar! Hahaha! Hur underbar? För övrigt var naturligtvis alla tre kidsen underbara och vi hade jättekul tillsammans.

När vi kände oss klara med familjefotograferandet fick barnen åka med sin barnvakt så Linda och Micke fick en stund tillsammans, bara de två. Och jag då. Och Mia. Och en av bröllopsgästerna som fick agera packåsna. Ja, så sådär jätteensamma var de ju inte förstås.

Ca sekunden efter att jag sagt “nu tar vi de sista bilderna här med brudbuketten, sen är vi klara” så började det regna. Snacka om timing.

Själva bröllopsfesten hölls på Varbergs Stadshotell som var otroligt vacker dukat i en del av restaurangen.

Här var mitt uppdrag slut och jag lämnade brudföljet med en varm känsla i magen. Jag är så himla glad och tacksam över att fått vara med och föreviga Lindas och Mickes stora dag. Jag önskar dem all lycka i framtiden!

 

1 Comment
  • Johanna
    Posted at 20:17h, 13 maj Svara

    Älsk på sista bilden på bröllopsparet ?

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.