Lågsäsong
5570
post-template-default,single,single-post,postid-5570,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Lågsäsong

Lågsäsong

Det är ganska lugnt på fotouppdragsfronten för tillfället, något jag tänker tillskriva årstiden och inte noja över i år. Förra året vid den här tiden var jag hypernervös och trodde att jag aaaaldrig mer skulle få lov att föreviga en enda familj eller gravidmage eller nyföding eller trulig 3-åring. Men se det löste sig. Så fort det blev lite varmare och folk började kravla ur sina vinterbon så rullade det på igen. Tur för mig. Jag försöker använda den här lågsäsongen till att kompetensutveckling – läsa fototidningar, fotobloggar, kolla in kurser på Moderskeppet, drömma om ny utrustning osv. Jag passar också på att jobba lite ihjäl mig på mitt vanliga jobb, nu när ändå tiden för det finns liksom. Så en inte slöar till så här i juletider.

Nu betyder ju såklart inte “lugnt på fotouppdragsfronten” att jag inte jobbar med fotot alls – närå, några uppdrag har det allt blivit. Häromdagen hade jag en session med snygga mäklare t ex.

img_6023 img_6175 img_6208 img_6230 img_6252 img_6284

img_6051

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.