Kategori: Magiska uppdrag
9362
post-template-default,single,single-post,postid-9362,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Kategori: Magiska uppdrag

Kategori: Magiska uppdrag

Nä, någon sådan kategori har jag ju inte här på sidan egentligen. Men jag kanske borde? Eller i och för sig… Alla fotouppdrag jag får är ju magiska på sitt sätt. Nåväl, tidigare i höstas fick jag den stora äran att hänga med fina Maria i hennes ljuvliga ateljé i Sävedalen, utanför Göteborg. Våra vägar har korsats genom världens bästa kurs “Kreativ struktur” som vi båda deltagit i. Maria är en grymt duktig konstnär och målar helt fantastiska skapelser under namnet “Tavelhus”. Då hon behövde nya profilbilder och på sig själv in action i ateljén frågade hon mig och jag blev såklart själaglad!  Vilket drömmigt uppdrag!

Alltså den här miljön! Och Maria! Jag ville flytta in såklart.

Maria beskriver sitt måleri så här: “Färgen är det viktigaste för mig. Gärna i kombination med så många kulörer som möjligt på samma gång. Konstraster, starka färger-ljusa pasteller, mörkt-ljust, kantigt, skevt, drömskt, naivistiskt, lager på lager.
Hus har alltid faschinerat mig! Hus i alla dess former. Husmotiven har följt med mig under alla år jag målat även om tekniken varieras och utvecklas.”

 

Jag är så glad att jag fick förtroendet att fota Maria i sin vackra miljö bland sina underbara alster! Tusen tack kära, kära Maria!

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.