Josephine hjärta Johannes
7772
post-template-default,single,single-post,postid-7772,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Josephine hjärta Johannes

Josephine hjärta Johannes

Jag tog med mig det förtjusande brudparet Josephine och Johannes till mitt favvoställe för en porträttfotografering på deras bröllopsdag den 2 juni. Jag har ju fotat massor här förut, men faktiskt inget bröllop, förrän nu. När vi träffades för att prata om fotograferingen och deras förväntningar på den, var vädret ett orosmoment eftersom vi bara hade en timme på oss att fota innan vigseln. Det var innan sommaren kom och tog oss i besittning redan i maj och vägrade släppa taget. Dagen till ära hade vi strålande sol och en skön bris nere vid havet. Tack för det!

Josephine och Johannes dotter Elise, 3 år, tog mig med storm! Så himla skön person. Vi fann varann direkt och jag blev inte så lite mallig när brudparet berättade att Elise efter fotograferingen hade deklarerat att hon skulle minsann gifta sig med ”den där Anna som tog kort” när hon blir stor. Hur gulligt?

Jamen ni ser ju! Underbar.

Och så de här båda då. Så självklara och fina med varann. Kärleken är bra tjusig när den sätter den sidan till alltså! Jag är så glad att brudparet är nöjda med sina bilder. Det är alltid en extra nerv med i spelet när en bara har kort tid på sig – särskilt på ett bröllop som ju inte går att göra om. Men vädret var med oss, miljön oslagbar och brudparet strålade ikapp med solen. What´s there not to like liksom?

Litet syskon i magen var också med.

Fina, goa Josephine, Johannes och Elise. Jag är så stolt och glad över att fått äran att föreviga er på er stora dag. May the force be with you och må ni leva lyckliga i alla era dagar.

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments
 • Maria Lidholm
  Posted at 05:19h, 12 juni Svara

  Du är helt fantastisk Anna! Du har verkligen fångat denna vackra familj på bästa sätt! ❤️

  • Anna Lindblom
   Posted at 09:11h, 12 juni Svara

   Tack snälla goa du! Ja, de var verkligen en helt fantastisk liten familj att få hänga med. Precis som er. ❤️

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.