Jobb jag gjort lately
5857
post-template-default,single,single-post,postid-5857,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Jobb jag gjort lately

Jobb jag gjort lately

Det senaste har jag jobbat en del med företagsfotograferingar. Det verkar vara många som uppdaterar hemsidor och planerar annonser nu. En del har ändrat lite i personalstaben och behöver uppdatera sin bildbank pga det. Jag är såklart jätteglad för att få förtroendet att ta profilbilder åt företag som Colorama, Dialect och Hedin Bil – det är verkligen roligt och komma ut och träffa nya människor på det här sättet. Jag har plockat ett urval av de senaste fotograferingarna här:

Jag fotade ett event för Niclas på NW Event för ett tag sedan. Det var företaget BeWi som hade ett stort företagsevent förlagt här i Varberg.

Hedin Bil var en återvändande kund – så himla kul!

Coloramas goa gäng träffade jag en morgon och plåtade.

Nu senast var det Dialect i Varberg som skulle ha bilder med lokal anknytning. Vi träffades vid Ankaret och det var tappra herrar som kämpade på i kylan. De har dock inte sett bilderna ännu så det blir bara en liten sneakpeak nu.

Att ha snygga och proffsiga bilder till hemsida och annonser är viktigt tycker jag (såklart). Det ger ett seriöst och lite personliga intryck när ett företag har lagt lite energi på sina bilder på hemsidor och i annonser. Så har du ett företag och är intresserad av bilder som speglar ditt företag och dina medarbetare så ta gärna en kontakt med mig så kan vi fundera tillsammans!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.