Ida hjärta jon
9166
post-template-default,single,single-post,postid-9166,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ida hjärta jon

Ida hjärta jon

I mitten av september fotade jag 2019 års sista bröllop ute på vackra Rönnås Lada. Jag var med Ida och Jon en stor del av dagen – från förberedelser till en bit in på bröllopsfesten. Det är kul att få möjligheten att vara med under många timmar, då det ger mig utrymme att vara kreativ och spontan.

Ida och Jon valde att spendera hela dagen på Rönnås och Ida gjorde sig i ordning i orangeriet tillsammans med sina kompisar.

Jon fick hjälp av sin kompis i gårdshuset.

First look!

Svårt det här med first look-bilder tycker jag. Jag vill gärna fånga ögonblicket, men samtidigt vara osynlig och låta brudparet få den här stunden för sig själva. Jag tycker inte riktigt att jag fått till nåt 100 %-igt bra resultat på något bröllop än, men jag lär mig för varje gång. Kanske är 2020 året då det händer?

Men den här buketten då?! HUR fin? Bruden var inte bara brud utan också florist och skaparen av allt blomster på bröllopet. Helt makalöst vackert.

En behöver inte bege sig långt för att hitta vackra ställen att fota på när en är på Rönnås. Dessa bilder är tagna på gården bredvid.

Vigseln skulle hållas på loftet och vi smet dit före gästerna hade kommit och tog några bilder där med.

Jag är väldigt förtjust i Rönnås Lada som plats, men också i Pia och Bo-Inge som driver gården. De är så himla rara, serviceminded och duktiga på att skapa magi. Kolla in vad fint de hade gjort till bröllopsfesten.

Blomsterarrangemangen stod som sagt bruden för och de var helt sagolika. Har hört att hon ibland jobbar extra på gården med just blomsterdekorationerna…

Sen började gästerna anlända till gården och det drog ihop sig till vigseln på loftet. Det var otroligt stämningsfullt och vackert.

Så var de äntligen herr och fru och fick ta emot folkets jubel på den vackra innergården.

Stort tack fina Ida och Jon för att jag fick förtroendet att föreviga er stora dag! Jag tvivlar inte en sekund på att ni kommer leva lyckliga i alla era dagar.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.