Hugo
6489
post-template-default,single,single-post,postid-6489,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Hugo

Hugo

På min powerwalk i morse gick jag vägen förbi sjukhuset och framför mig på vägen gick ett blivande föräldrapar som helt tydligt var ivägskickade på THE promenad. Ni vet den för att få lite fart på grejerna. Hon gick vaggande med händerna i ryggslutet och han så där lite rastlöst, osäkert och vilset bredvid med händerna nedkörda i byxfickorna. Rätt som det var stannade hon och satte händerna på knäna och tog en värk. Han stod villrådigt bredvid, tittade på och väntade. Jag hade så gärna velat gå fram till dem, önska dem lycka till och tala om för henne att det kommer att vara värt det. Hur jobbigt och förfärligt det än är. Det är alltid värt det. Jag gjorde förstås inte det. Jag lät dem såklart vara för sig själva i sin föda-barn-bubbla och gick vidare med mina minnen om mina egna två förlossningar. Nu sitter jag här och funderar på om de fått sin bebis ännu eller om de fortfarande kämpar? Hoppas allt gick väl.

Jag fotade Malin och Mattias i mitten av juni. Då väntade de på sin bebis och ville föreviga Malins vackra mage.

Häromdagen fick jag så äntligen träffa lille Hugo som låg därinne i den fina magen!

Han var så jäkla fin, lille goe Hugo. Alldeles ny och härlig! Det är en ynnest att få möjligheten att göra den här typen av fotograferingar (också – allt är egentligen en ynnest att få fota) och få känna och klämma lite. Dofta och snusa på liten varm kropp. Att få komma riktigt nära en alldeles ny familjeformation. Lyckliga jag.

Tack fina Malin och Mattias för att jag fick möjligheten att komma er nybakade familj nära. Stort lycka till!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.