Himma
8534
post-template-default,single,single-post,postid-8534,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Himma

Himma

På hemmaplan igen då. Vår månad på Sri Lanka är över. För den här gången. Kommer vi åka tillbaka? Den som lever får se. Sri Lanka ligger hela familjen varmt om hjärtat och jag har svårt att föreställa mig att det var sista gången, men vi har lite andra resor som ska göras först. Tågluffa i Europa t ex.

Innan vi reste hade jag några fotojobb, bland annat en finfin familjefotografering i Norra näs utanför Varberg. Vi möttes upp en svinkall vinterdag i februari och begav oss ner till havet.

Philip, Julia, mamma och pappa.
Philip var en kille med härlig energi och fart. Han gillade att vara framför kameran, men också bakom och jag fick fin assistans med några bilder.

Jag älskar ljuset och färgerna i bilderna och det var lätt värt lite frostskada på nästippen att fota denna dag.

Lilla Julia frös dock väldigt mycket och vi hade svårt att få henne på gott fotohumör – såklart. Vem sjutton kan le och vara glad när en fryser halvt ihjäl? Vi bestämde oss till sist för att försöka oss på en inomhusfotografering hos familjen istället. Det blev succé! Julia tinade upp och ville gärna vara med på bild och jag fick en kopp kaffe och fint häng med den här goa familjen.

Stort tack Thomas, Anna, Philip och Julia för förtroendet att få fota er härliga familj!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.