Grl pwr
8334
post-template-default,single,single-post,postid-8334,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Grl pwr

Grl pwr

Duktiga entreprenörer finns det gott om i Varberg. I synnerhet kvinnliga; kreativa, engagerade, driftiga och framför allt bjussiga sådana. Miranda som driver FGL Store tillsammans med Kristin är ett lysande exempel på en sådan tjej. Hon samarbetar med företaget Holdit och tillsammans bjöd de idag in ett gäng tjejer på yoga nidra för otroligt duktiga Michelle Baker.

 

Yoga Nidra var spännande att prova på. Att bli guidad av Michelles otroligt behagliga röst på amerikanska var väldigt avslappnande. Så här skulle en börja varje fredag var vi alla överens om.

Sen bjöds vi på en god frukost och alla fick varsitt nytt mobilskal från Holdit. Kul och inspirerande snack och vi fick veta mer om Holdit och hur de jobbar.

Vi fick kika runt i deras showroom och sukta efter fina skal. Dessa hette Vikhyddan! Mitt bästa ställe i världen.

Lisa hade ett egetdesignat skal med kvinnosymbolen på sin telefon som jag blev väldigt pepp på. Nu hoppas jag att hon och Holdit slår sig ihop och ger ut ett ”limited edition colab Lisa Burenius-skal” till internationella kvinnodagen 2019.

Jag springer inte på såna här fina träffar i tid och otid så jag passade verkligen på att frottera mig ordentligt med dessa coola qvinns. Så kul att få vara med på ett hörn! Tack Miranda.

 

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.