Finnveden Säljkraft
8595
post-template-default,single,single-post,postid-8595,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Finnveden Säljkraft

Finnveden Säljkraft

Det kan vara lurigt att få folk i ”workmode” att slappna av framför kameran. Ofta är det ju något de blivit tillsagda att göra och inte bestämt frivilligt själva, vilket såklart spelar in och gör det hela lite mer utmanande. Det regisserade har väl egentligen inte tilltalat mig så mycket förut, men numera roas jag av att folk låter mig guida och gör som jag säger till dem. Till skillnad från ett par stökiga syskon i 2-3-års åldern, eller en nyfödd bebis till exempel. Antar att det är en vanesak, för jag tycker det går bättre och bättre med regisserandet. Sen blir det ju lätt som en plätt när företag redan tänkt till kring vad de vill uttrycka med sina profilbilder.

Finnveden Säljkraft kontaktade mig för bilder på sina medarbetare på Varbergskontoret. Teamet hade en tydlig bild av vad de ville förmedla med sina bilder.

Visst blir man sugen på att snacka affärer över en kopp kaffe med det här gänget?

Stort tack Emma, Kajsa och Martin för ert härliga engagemang – det gjorde mitt jobb lätt!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.