Familjen Karlsson
8902
post-template-default,single,single-post,postid-8902,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Familjen Karlsson

Familjen Karlsson

Jag fortsätter att komma ikapp med hemsidan! Så nöjd med att jag idag istället för att lägga mig raklång på soffan och slöscrolla igenom Instagram framlänges och baklänges, tog mig i kragen och körde ett kort yogapass inklusive andningsövningar och avslappning. Då samlade jag visst energi för att både hinna med det obligatoriska ”plocket” (omg – kan vi PRATA om det eviga plockandet som en pysslar med ca 90 % av tiden en spenderar i hemmet?!), OCH blogga! Jag är skapligt nöjd med dagens utdelning.

I början av september mötte jag upp familjen Karlsson i Läjet för en familjefotograferingen mellan skurarna som var en riktig pain in the ass denna dag. Glad för att jag är en fairly flexibel person som kan ställa om snabbt då vädret ofta gör det till en utmaning att planera. Fina Juli och Ella var väldans samarbetsvilliga och tyckte det var kul att fotas.

Det är snarare regel än undantag att vuxna som ska fotas har 1000 synpunkter på sitt utseende och påpekar det gärna ett gäng gånger under en fotografering. Samt det obligatoriska ”jag hatar att vara med på bild”. Detta gällde inte Therese och Erik. De var väldans samarbetsvilliga och hade nog också i alla fall liiiite roligt framför kameran.

Jag är väldigt glad för denna fotografering som jag tycker har den känsla ac spontanitet och ”normalläge” jag vill förmedla med mina bilder. Så lite stelt och uppstyrt som möjligt. Familjen Karlsson var så fina att få jobba med! Tack för det.

Nu ska jag traska bort till grannarna som är ansvariga för kvällsmaten denna vecka. Vi har nämligen världens bästa upplägg på tisdagar – varannan vecka bjuder vi och varannan vecka blir vi bjudna. Inga konstigheter i matväg utan vanlig vardagsmat som man hade lagat ändå. Och så ett litet glas vin till det. Eller två. Max två. Gött, avslappnat häng. Hur bra upplägg!?

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.