Familjen Bermudez
6913
post-template-default,single,single-post,postid-6913,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Familjen Bermudez

Familjen Bermudez

Jag hade ett riktigt kul fotouppdrag för ett tag sedan; att föreviga familjen Bermudez. Jag har tidigare fotat både Mateo och Alessio när de var nyfödda, men nu var det alltså dags för en familjefotografering. Vi snackar alltså mamma Sofie, pappa Tomas, Emilio, Julian, Cesar, Mateo och Alessio. Jag hade på förhand hittat en location som jag ville testa. En lite annorlunda miljö som jag fann när jag fotade oljecisternerna i hamnen för ett tag sedan. Här hittade jag sköna kontraster som jag tyckte mycket om, fulsnyggt med sand, betong, kvarglömt och trasigt, vackra pilträd och orangea ringblommor.

Vad ÄR det här ens för något? Aja. I min fantasi blev det en tron. En tron för the Bermudez. Måhända att jag sträckkollade Game of Thrones at the time och att det kan ha påverkat mitt mindset en smula.

Mateo

Favvo-pic. Det är såna här bilder jag älskar. I stunden. Här och nu. Det perfekta i det operfekta.

Cesar berättade för mig att han helst inte skrattar på kort.

Men sen ropade han mig till sig och sa: “Nu skrattar jag!” och så hävde han upp ett asgarv. Skön!

Julian.

Alessio.

Och så pojken med de vackraste ögonen och den allvarliga blicken, Emilio.

Tack fina familjen för förtroendet och utmaningen! Så glad att jag fick hänga med er på denna spännande plats.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.