En dag på stranden
8725
post-template-default,single,single-post,postid-8725,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

En dag på stranden

En dag på stranden

Den bästa feedbacken en kan få är väl att kunder kommer tillbaka? Finare än så blir det ju inte. Fina familjen Lundin har jag fotat när de väntade barn, nyfödda Winston och sen en ettårsfotografering av samme kille. Sedan dess har familjen utökats med en lillebror James och i juli fick jag äntligen ha hela familjen framför min kamera igen.

Vi träffades på stranden en av de där riktigt varma dagarna i juli och hängde en stund i sanden, vattnet och strandrågen. Winston, som nu hunnit bli 3,5 var på badhumör och innan vi hann blinka hade han badat med kläderna på. Så himla kul kille! Lille James, 9 månader, var ett riktigt charmtroll han med. Kolla in de här små händerna! Jag smälter!

Ljuset denna morgon var ljuvligt när inte solen stod så högt ännu och jag gillar verkligen tonerna – den beiga sanden, det blå havet, den guldiga strandrågen ihop med de färger familjen valt på sina kläder.

Jag tyckte Martinas idé om att fota under en dag på stranden var fin – tänker att det är härliga minnen att ha och se tillbaka på en svinkall dag i februari.

Stort tack fina familjen Lundin för förnyat förtroende, så glad för det!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.