Emmeli
8840
post-template-default,single,single-post,postid-8840,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Emmeli <3 Mathias

Emmeli <3 Mathias

SMHI, Yr och Klart är mina bästa appar inför varje bröllop jag ska fota. Jag är inne och uppdaterar väderleksrapporter fem gånger i kvarten en vecka innan. Inför Emmeli och Mathias bröllop var det en riktig rysare vädermässigt. Vi kastades mellan hopp och förtvivlan ca 14 gånger om dagen – ena dagen såg det bedrövligt ut med hällregn och nästa dag såg det ut som det skulle vara uppehåll och kanske till och med sol.

Jaja, det blir ju bröllop oavsett väder och något jag lärt mig genom åren som bröllopsfotograf är att DET LÖSER SIG. Det gör det alltid. Som Timbuktu brukar säg.

Vi skulle mötas upp nere vid havet mitt emellan Varberg och Falkenberg på en ljuvlig strand där Emmeli och Mathias skulle ses för första gången denna dagen. Ett fint och känslosamt ögonblick som jag fick äran att bevittna och föreviga. Fatta vilket förtroende!

De regntunga skyarna alltså… Aaaah, så fint det ÄR.

Fina brudföljet fick traska runt i högt gräs och parera komockor för glatta livet under mina direktiv.

Älskar när det är en slöja inblandad.

Sen fick vi snabbt packa in oss i bilarna och bege oss mot fina Morups kyrka där Emmeli och Mathias hade en vacker och kärleksfull vigselceremoni.

Efter vigseln skulle alla gäster bussas till festen och under tiden passade vi på att göra ytterligare en porträttfotograferingen. Denna gången i Tångaberg, precis nedanför Svineriet där festen skulle vara. Regnet hängde fortfarande i luften och skapade dramatiska skyar på våra bilder. Tack för det!

Porträttfotografering EFTER vigseln brukar bli lite annorlunda mot den man eventuellt fotar innan. Efteråt brukar känslan bli mer uppslupen och spontan. När den där värsta spänningen släppt och allt är igång liksom. Det är kul att göra båda typer och se skillnaden.

Skorna kanske till och med åker av?

Kolla färgen på himlen på dessa bilder då! Älskar´t. Och bilen! Så himla fin. Och BRUDPARET – OMG!

På vackra Svineriet väntade nu gästerna med bubbel, skålar och massor av kramar.

Så drömmigt här tycker jag.

Det är verkligen så kul att få smyga runt på en bröllopsfest så här, tycker jag. Försöka fånga ögonblick och stunder som kan fördjupa och förstärka minnena av kvällen. Skratt, tårar, lyckorus och känslor all over the place.

Till sist var det dags att bryta borden och ge sig ut på gårdsplanen där det vackra brudparet skulle dansa brudvalsen. DET är en utmaning som heter duga för en fotograf som mig som ogillar (läs: är kass på) blixtfotografering. Som tur var fick jag världens bästa assistans i form av en strålkastare som självaste hemmansägarn kirrade lite snabbt när jag muttrade om ljuset obefintlighet. Tack Ulf!

Fina, härliga Emmeli och Mathias, vilken otrolig dag! Jag är så himla glad över att jag fick vara med och hjälpa till att skapa minnen från er stora dag. Länge leve kärleken!

7 Comments
 • Gert Johansson
  Posted at 14:59h, 04 oktober Svara

  Så fina kort på Emmeli och Mathias. Hoppas du har torkat. ?

  • Anna Lindblom
   Posted at 15:15h, 04 oktober Svara

   Haha! Ja, det var en rejäl dusch jag fick där!

 • Yvonne Petersén-Johansson
  Posted at 15:04h, 04 oktober Svara

  Vilka fina kort, vilket brudpar och vilken fest ❤☺?! Ett minne för livet ❤!

  • Anna Lindblom
   Posted at 15:14h, 04 oktober Svara

   Ett fantastiskt bröllop! Så glad att jag fick vara med på ett hörn!

   • Sven-Anders
    Posted at 19:34h, 04 oktober Svara

    Riktigt fint ?❤

 • Sven-Anders Johansson
  Posted at 19:51h, 04 oktober Svara

  Mycket fina bilder ?
  Från Emmeli,s Farbror.

 • Brigitte ElbrachtEs
  Posted at 08:37h, 20 oktober Svara

  Es lebe Eure Liebe, bis dass der Tod euch scheidet. Wunderschöne Hochzeit ??????

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.