Emma hjärta Mattias
6280
post-template-default,single,single-post,postid-6280,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Emma hjärta Mattias

Emma hjärta Mattias

Dessa tider är bröllopstider och jag försöker verkligen njuta så mycket som möjligt mitt i all press. För press är det att fota bröllop. Förväntningarna hos brudparet och alla inblandade är skyhöga – precis som de ska vara. Det ger en extra nerv till den vanliga spänningen jag alltid känner inför en fotografering. Nervöst, stressande och alldeles, alldeles underbart. Den 27 maj var det Emmas och Mattias stora dag. Jag mötte upp Emma och hennes tärnor hos frisören Lizeth på Tint och fick insupa den där speciella stämningen som uppstår när man står inför en stor händelse i livet. Fantastiskt att få uppleva. Flera gånger per år dessutom – lyllos mig!

Vad som mer är en ynnest att få bevittna som fotograf är det där första ögonblicket då brudparet möts. Emma och Mattias träffades på vackra Stadshotellet i Varberg.

Resten av brudföljet fick vänta nedanför trappan medan Emma och Mattias fick några minuter på tu man hand (ja, även fotografen avlägsnade sig).

Själva porträttfotograferingen gjorde vi på Hästhaga, där brudföljet också hade picknick tillsammans med närgångna får. Så himla bra att planera in sådana pauser under dagen så det inte bara går i ett och dagen känns stressig.

Vigseln ägde rum på underbara Svineriet vid Tången. Jag fullkomligt älskar det stället och jag SKA ha en fest där någon gång i livet, so help me God. Atmosfären och känslan i de lokalerna är magiska. Sofia och Ulf har verkligen lyckats skapa något unikt.

När det var dags att slå sig ner till bords var mitt uppdrag slut, men jag misstänker att både maten och drycken var i världsklass och att festen varade inpå småtimmarna.

Stort tack Emma och Mattias för ert förtroende – det var en ära att få vara en liten del av er stora dag! May the love be with you 4-ever.

2 Comments
 • Sanna
  Posted at 20:13h, 22 juni Svara

  Underbara bilder Anna! ?
  Vi som gäster kan intyga att det blev en fantastisk kväll med god mat & fest hela kvällen lång.

  • Anna Lindblom
   Posted at 20:36h, 22 juni Svara

   Tack snälla och jag kan tänka mig att kvällen var fab!

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.