Edith och Arvid
4540
post-template-default,single,single-post,postid-4540,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Edith och Arvid

Edith och Arvid

Jag har visserligen semester från vanliga jobbet just nu, men vad det gäller fotograferandet är det högsäsong. Jag passar på att låtsas som att fotograferandet är mitt enda jobb och känner att jodå, hade jag kunnat arbeta med fotot på det här viset – alltså några sessioner/vecka och däremellan ledig – så hade jag definitivt kunnat tänka mig detta livet. Nu ser ju inte den fula verkligheten ut så att vi skulle klara oss på detta – hade jag satsat på att försörja mig på fotot hade jag fått fota dygnet runt och jagat jobb alltid och det lockar inte mig alls. Fotot är min passion, min oas, min kreativa vila. Jag är livrädd för att förstöra detta med krav på prestation. Jag har nog med prestationsångest som det är, thank you very much. Men låtsas kan en ju alltid.

Häromkvällen mötte jag upp en familj för fotografering nere vid havet. Fick förmånen att träffa härliga Edith och hennes gulliga brorsa Arvid och hänga med dem en stund. Edith höll ett högt tempo och det gällde att hänga på om en skulle få en chans att fånga hennes energi. Lillebror orkade en stund, sen somnade han helt utsjasad i mamma Johannas famn. Här kommer ett litet urval av bilderna jag tog.

IMG_2241 IMG_2246 IMG_2268 IMG_2306 IMG_2326 IMG_2348 IMG_2356 IMG_5904 IMG_5919 IMG_5927 IMG_5949 IMG_5966 IMG_5980 IMG_6013

IMG_2250 IMG_6018 IMG_6031

Tack Johanna och Finn för att jag fick möjligheten att fota fina Edith och Arvid!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.