Det här med tid
6829
post-template-default,single,single-post,postid-6829,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Det här med tid

Det här med tid

Jag bytte jobb för ganska exakt ett halvår sedan och gick då ner till 75 % för att kunna ägna mig åt fotot på 25 %. Jag tänkte att nu minsann, nu kommer det finnas tid att skriva i bloggen varje dag, att fortbilda mig själv med massa bra Moderskeppet-kurser, leta inspiration, skapa moodboards för kommande fotograferingar, kanske göra ett och annat fine art-projekt. Men med tanke på att det var en månad sedan jag gjorde ett blogginlägg senast så kan jag ju bara konstatera att så blev det alltså inte. Med två jobb som båda kräver närvaro och kreativt tänkande, utan några egentliga arbetsuppgifter på rutin och med frihet under stort ansvar har denna kontorsråtta med 14 långa år inom myndigheter lite att klura på när det gäller att organisera sig effektivt. Men jag lär mig hela tiden. Och jag gillar det.

En av anledningarna till att jag ville gå ner i tjänst på mitt vanliga jobb var för att utöka möjligheten att kunna jobba mot företag. Det är svårt att göra på kvällar och helger. Jag behövde ett mer flexibelt arbete där jag lättare kan styra mina arbetstider för att kunna planera in personalfotograferingar t ex. Jag har gjort en hel del företagsfotograferingar faktiskt. De fina pojkarna på Hedin Bil i Varberg t ex. För Hedin har jag fotat mycket, både deras personalfoton, till annonser och de roliga event som de bjuder in till flera gånger om året. Min fina, nya bil kommer såklart härifrån också. Samarbete när det är som bäst.

Ledarteamet behövde nya bilder till sin hemsida och till annonser på sociala medier och då fick jag chansen att hänga med Marina, Sussi och Mikael och fota dem både in action och gruppbilder. Jag fotar alltid i naturligt ljus, vilket såklart är en utmaning den mörka delen av året. Då gäller det att hitta bra locations med ordentligt ljusinsläpp, vilket vi hade här.

Snygg-Ebba och snygg-Christian ringde och behövde pics inför kommande etablering av Era Fastighetsbyrå Strömberg & Lundström i Varberg.

Den här tjejen tog sig rätt in i hjärtat på mig från allra första stund vi träffades och brainstormade kring vad för typ av bilder vi skulle ta. Lovisas skicklighet och kärlek till sitt hantverk är fantastiskt och hennes butik i en av fiskebodarna i Läjet är underbar. Vi tog bilder som skulle användas på hemsida och annonsering via sociala medier. Kolla in Knutpunkten – Tjärdoft och kärlek.

Lite interiörbilder har jag också fått chansen att göra. Just dessa kommer från SängComfort och BoConcept i Falkenberg och Halmstad. Bilderna används till hemsida och annonsering.

Dialect i Varberg behövde profilbilder med Varbergs-anknytning. Check på den.

Gänget på Colorama har jag fått äran att träffa vid ett par tillfällen nu. Den här gruppbilden ska t ex bli en stor vepa som ska hänga på en av butikens väggar. Personalfoton i färg och svartvitt som används vid annonsering t ex.

En av mina senaste företagsjobb var med Svensk Fastighetsförmedling. Gött häng med kul gäng!

Jupp. Det var ett urval av företagsfotograferingar jag gjort det senaste året. Känner du nån som känner nån som behöver lite uppdaterade bilder till hemsida, annonser eller dylikt går det alldeles utmärkt att kontakta mig på anna@picpeople.se så kan vi säkert sy ihop nåt!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.