Det här med bröllop
7407
post-template-default,single,single-post,postid-7407,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Det här med bröllop

Det här med bröllop

Om jag skulle försöka förklara för någon varför jag håller på med bröllopsfotografering så skulle jag visa den här bildserien:

Precis det HÄR är anledningen. Att få chansen att vara med om de här ögonblicken under en stor dag i människors liv är så himla coolt faktiskt. Jag blir full i skratt och alldeles varm inuti när jag tittar på de här bilderna av Jakob och Julia på deras bröllopsdag. Min förhoppning är att de ska kunna titta på sina bilder vilken dag som helst och återuppleva bröllopsdagen om och om igen med hjälp av dem. Att de, med hjälp av bilderna, kan komma ihåg små ögonblick som man kanske annars ofta glömmer. Att fota dokumentärt, så kallad storytelling är verkligen speciellt och otroligt rolig – särskilt vid bröllop eftersom den historien är så full av vackra stunder. Små ögonblick som bara väntar på att bli fångade och berättade.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.