Coastal Yoga
8551
post-template-default,single,single-post,postid-8551,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Coastal Yoga

Coastal Yoga

En iskall och klar höstdag mötte jag upp Jennie och Johan som driver Coastal Yoga i Varberg. De behövde bilder till sina sociala medier och till en ny hemsida som de jobbade med.


Yoga är ju otroligt vackert att se på och ännu vackrare att praktisera. Jag har själv hållit på med yoga till och från i många år och det är faktiskt yogan jag ständigt återkommer till när jag varit ute och fladdrat med nån annan träningsform/inte tränat alls (mest inte tränat alls om vi ska vara ärliga).

Jennie och Johan har blivit goda vänner till oss sedan de flyttade in på området där vi bor och vi möttes på en cykelfest för ett par år sedan.

Jag kan med värme rekommendera Jennie och Johans yogastudio om du vill lära dig yoga både från grunden och om du redan är praktiserande yogi. De är båda supergrymma instruktörer.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.