Cathlin hjärta Christoffer
8925
post-template-default,single,single-post,postid-8925,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Cathlin hjärta Christoffer

Cathlin hjärta Christoffer

Den 24 augusti 2019 var inte bara min 40-års dag utan också Cathlin och Christoffers bröllopsdag! Och vilken dag det blev sen då! Jisses… Så mycket spänning, så mycket känslor, så mycket lycka – ja, extra allt av allt skulle jag säga.

Jag anslöt till bruden och hennes mamma Elisa på Varbergs Stadshotell där de höll till och gjorde alla Cathlins förberedelser. Elisa är frisör – fatta vilken lyx att ha sin mamma bredvid sig hela tiden under en sån här viktig dag.

I en annan del av hotellet hittade jag brudgummen och hans marskalker som också höll på att preppa inför dagen.

Brudparet hade valt att göra sin porträttfotografering själva, utan sitt brudfölje så Christoffer och jag hoppade in i min bil för att åka till den location som vi tillsammans valt ut för detta. Väl där fick Christoffer vänta några nervösa minuter innan hans blivande fru mötte oss där. Och detta ögonblick hörni… Alltså jag får sån gåshud nu när jag tänker tillbaka på det. Underbart vackert att bevittna.

Dagen bjöd på strålande sol och skön värme. Varberg visade sig från sin vackraste sida. Högst upp på Hästhagaberget var vi och fotade loss.

Sen blev det hög tid att dra till kyrkan och bli herr och fru Cassespierre på riktigt. Vigseln hölls i Varbergs Kyrka som är en pampig och vacker byggnad.

Bruden kastade buketten till alla ogifta tjejer och med tanke på hur glad vinnaren blev så tippar jag på att det blir ett bröllop till snart där.

Efter alla gratulationer gav sig brudparet iväg för att hämta andan en stund och jag följde med resten av sällskapet till den fantastiskt fina festlokalen Stenhuset som ligger på promenadavstånd från kyrkan. Helt centralt och bra.

Brudparet anlände och det blev skål och gratulationer igen.

När jag lämnade festen framåt natten var dansen i full gång. Vilken himla fin bröllopsdag alltså! Så glad att jag blev vald att få dokumentera och fånga ögonblick som jag hoppas får Cathlin och Christoffer att minnas sin stora dag i alla tider.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.