Bröllop 2018
7279
post-template-default,single,single-post,postid-7279,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bröllop 2018

Bröllop 2018

Jag skulle kunna pladdra på i all evighet om hur mycket jag tycker om att fota vid bröllop; hur att vara en del av folks viktigaste dag är ett sant privilegie och att få det stora förtroendet att vara med och skapa minnen är otroligt betydelsefullt för mig. Jag skulle kunna beskriva en hel dag hur roligt det är att få bevittna fnissiga tärnor, nervösa brudpar och förväntansfulla bröllopsgäster. Hur fint det känns när jag kan hjälpa till att fästa lösögonfransar, springa och köpa skoskavsplåster eller se till att någon i brudföljet får i sig lite kexchoklad för att förhindra ett sockerfall. För att inte tala om att få bevittna och dokumentera när brudparet ser varann för första gången på bröllopsdagen – det är inte mycket som slår det ögonblicket alltså.

Jag har precis suttit och gått igenom och reflekterat över de bröllopsbilder jag tog under 2017. Det här är några av mina favoriter;

Härliga Olivia och Zerny.

Tjusiga Emma och Mattias som vi fotade i en fårhage. Fåren blev sugna på Emmas brudbukett och vi fick hjälp av förbipasserande för att mota bort dem.

Och så vackra Maria och Andreas som gifte sig på Ästad Gård.

Sist ut i startfältet bröllopsåret 2017 var goa Susanne och Tobias.

Jag är så himla glad och tacksam att få chansen att göra bröllopsfotograferingar även under 2018 och ser väldigt mycket fram emot att vara en liten del av människors stora dag!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.