Anna hjärta Malin
7957
post-template-default,single,single-post,postid-7957,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Anna hjärta Malin

Anna hjärta Malin

När min vän Anna berättade att hon träffat en tjej var jag svinsnabb med att paxa bröllopsfotograferingen. Anna bara skrattade och sa ”det ska du få, men det kommer dröja lääänge.” Jo, jo. Ett halvår senare stod de i Pride-parken och sa ja till varann. Och jag som hade tjatat om att få fota bröllopet fick så att säga step up my game och kombinera arrangerande av Pride-festival med bröllopsfotografering. Häpp. Allt går, om en vill tillräckligt mycket. Och jag ville.

Anna och Malin. Världens finaste par. Så himla härliga, ärliga och fantastiska. Två sköna själar som funnit varann och som bestämt sig för att dela glädje och sorg i vått och torrt. Så sablans vackert det här med kärlek alltså.

Det går liksom inte att ta miste på kärleken mellan de här två – de strålar tillsammans.Tack kära Anna och Malin, det betyder så mycket för mig att ni lät mig föreviga er stora dag ska ni veta. Må ni leva lyckliga i alla era dagar.

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.