Alice och Arvid
8188
post-template-default,single,single-post,postid-8188,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Alice och Arvid

Alice och Arvid

Jag har gjort flera roliga familjefotograferingar i sommar som jag inte hunnit med att lägga upp här. Som den här med familjen Zimmerman t ex. Storasyster Alice och lillebror Arvid har modellat för mig förut och är två riktiga stjärnor att fota.

Det var en av de 200 varma dagarna i somras så vi avvaktade till lite senare på kvällen för att det skulle hunnit bli lite svalare att fota i, men vi fick ändå hålla till i skuggan en del för att inte svettas ihjäl.

Fina Alice. Den här tjejen fyllde 6 år i sommar och är full av bus och skratt. Hon tycker det är kul att vara med på bild, så det är liksom inga problem att få med henne på noterna alls.

Och så gosegrisen Arvid då. Han var kanske liiiite svårare att charma. Men är man 1,5 så är man. Då får man bestämma hur man vill ha det. Sådetså.

Vi vågade oss ut i solen och svettas en stund i alla fall. Men det var på villkoret att det skulle bli bad som belöning.

Goa, härliga familjen Zimmerman! Stort tack för förnyat förtroende att fånga er fina familj!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.