Alfred, Ludvig och Karl
8135
post-template-default,single,single-post,postid-8135,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Alfred, Ludvig och Karl

Alfred, Ludvig och Karl

Denna sommaren har jag fått ställa in ett antal fotograferingar pga vädret, vilket inte alls är ovanligt – svenskt väder är ju som bekant rätt nyckfullt. Nytt för i år var dock att behöva ställa in pga värme. DET har faktiskt inte hänt förut. Men det går liksom inte att tvinga barn att vara goa och glada medan de steks i 35 gradig värme. Fotograferingen av familjen Barkevall fick vi flytta fram ett par gånger t o m pga vädret. Men till slut blev det i alla fall av.

Storebror Alfred och goa tvillingbrorsorna Karl och Ludvig fick jag den äran att hänga med en kväll i sommar. Sicket gäng! Full fart och inga sura miner alls faktiskt. Jag var överallt och ingenstans med min kamera och försökte föreviga alla och en var och helst samtidigt.

Det sistnämnda – att få dem alla på en och samma bild visade sig bli en utmaning. Men till sist så. Skam den som ger sig.

Stort tack till familjen Barkevall som lät mig komma nära och dokumentera er fina familj!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.