Vobba med Herr von Bertil
7375
post-template-default,single,single-post,postid-7375,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vobba med Herr von Bertil

Vobba med Herr von Bertil

Jamen det hann ju precis bli februari och sen kom sjukan som ett brev på posten. Därför har det varit jag och lille Herr von Bertil som jobbat hemifrån idag.

Herr von Bertil är Abbes alter ego som han utvecklat efter att ha gjort instastories på min instagram. Herr von Bertil har en förkärlek till sin pipa och även till whiskey visade det sig idag… Kändes dock inte helt rätt i magen när han gick på spriten så där satte mamman ner foten faktiskt. Sen hittade han på regi för en kortfilm som jag skulle filma och som sedermera skulle publiceras på instagram. Fantasin hos den här gossen är det då inget fel på. Han har varit pigg idag, men igår berättade han att “det kändes som han hade ett litet hjärta i pannan som dunkade och gjorde ont”. Var inte det en fantastisk beskrivning på huvudvärk så säg?

Eftersom han var pigg tog vi med oss min syster som är hemma i Varberg till vårt favoritställe vid havet, då jag behövde fota för ett projekt som jag håller på med as we speak. Det var faktiskt helt magiskt där nere idag.

Alldeles vindstilla och klarblå himmel. Kallt som fan, men vi njöt i alla fall.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.