Vår?
5967
post-template-default,single,single-post,postid-5967,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vår?

Vår?

Vågar en tro att våren är på gång nu, tro? I sann Krösa-Maja-anda brukar jag akta mig för att börja tro att våren kommit – en vill ju inte bli besviken om vintern gör en comeback med en rejäl “snösmocka”, för att använda kvällstidningarnas favvo-rubrik. Nä, bättre att gå runt och vara lite småbitter och muttra “ha, än ska vi inte ropa hej”. Eller? Kanske en rätt trist inställning ändå? Så idag tillät jag mig att känna vårkänslor en liten stund efter jobbet. Det är ju särdeles fint att kunna sticka ner och andas hav och släppa in solsken i blick. Vi kikade in i det gamla fiskehuset Inga Näs. Mycket spännande!

Fin som få med en av alla sjuhundrafemtielva miljoner träpinnar.

“Ni kan schöschasch så kan jag fota er!”

Sen blev han själv puss-sugen. En tackar och tar emot och njuter.

Det är alltså inte jag som missat att korrigera horisonten på den här bilden, utan hela huset lutar. Lutande huset på näset.

Det får bli en tur hit snart igen, för här finns mer att utforska.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.