Vad vi gör på semestern
6376
post-template-default,single,single-post,postid-6376,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vad vi gör på semestern

Vad vi gör på semestern

När stranddagarna lyser med sin frånvaro gäller det att hitta på lite utflykter för att undvika de värsta familjekollisionerna när alla går på varann och är rastlösa. Vi besökte t ex Yngeredsforsen häromdagen. Det visade sig vara ett riktigt coolt ställe med mycket att upptäcka och kan verkligen rekommenderas. Vi gillade det alla fyra.

Igår besökte vi Obbhults Gård där en både kan leta finheter i deras lilla butik – blandat nytt och gammalt, och äta hembakad gofika på den alldeles fantastiska innergården. Mycket trivsamt!

När vi hade kommit så här långt tyckte jag att vi lika gärna kunde åka ungefär lika långt till, till Gällared och Hagabergs Antik och Loppis. Vi har varit där en gång innan och jag älskar verkligen det stället. En kan gå där inne varv efter varv och upptäcka nya saker hela tiden. Jag vill ha ca allt. Dessvärre (eller lyckligtvis?) hade jag min bromskloss – f´låt – man med så det blev inga inköp denna gång. Enligt samma nämnde person förstörde vi sedan dagen genom att avsluta den på hysteriska Gekås där vi och 653 489 andra personer försökte shoppa oss lyckliga.

Så sammanfattningsvis kan jag alltså varmt rekommendera Yngeredsforsen, Obbhults Gård och Hagabergs Antik och Loppis samt varna för det stora gula varuhuset.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.