Vabruari var det ja
5824
post-template-default,single,single-post,postid-5824,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vabruari var det ja

Vabruari var det ja

Nämen inte skulle vi väl slippa vab i februari, inte. Vem slipper det liksom? Årets upplaga av vabruari tillägnas Abbe som natten till igår värkte sönder sin trumhinna. Han hade så fasansfullt ont, den lille stackaren. Vi försökte med allt verkligen, men inget kunde lindra smärtan i örat. Han låg och vred sig och kved ända till sent på natten, för att sedan vakna med sprucken trumhinna och lock för örat. Vi åkte till doktorn och fick penicillin utskrivet och nu är han faktiskt mycket bättre, även om han fortfarande snorar och hostar och det rinner var ut örat. Lille stackareonge!

Idag har jag vabbat och försökt förströ lite smått rastlös soon to be 7-åring. Målat Pokemons t ex.

Efter frullen bestämde vi oss för att dra ut en sväng i solskenet för att få lite frisk luft båda två. Passade på att tvätta bilen också, vilket alltid är en höjdpunkt.

Sen gjorde vi en liten nostalgitripp för min del och besökte de ställen där jag hängde mest när jag väste upp; Enebacken och Hamre Kulle.

Det var alldeles underbart ute idag. 10 grader och strålande sol och en unge som får mitt hjärta att svämma över av kärlek – precis vad min själ behövde exakt nu.

Vi hann med ett stopp på ”Stora lekplats” som vi kallade den. Här var helt omgjort sen jag var här sist för drygt 20 (30?) år sen. Abbe gick loss på hinderbanan och hade skitkul. Efteråt hostade han tills han nästan kräktes, men det var det värt tyckte han.

Går an att vabba såna här dagar.

Tags:
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.