Update
2842
post-template-default,single,single-post,postid-2842,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Update

Update

Det är ju så trist med ouppdaterade bloggar, eller hur? Men när det så kallade “livet” snurrar lite för fort och dagarna fylls av mitt special-stress-mantra; “ingen kommer att dö om du inte hinner, ingen kommer att dö om du inte hinner, INGEN kommer att dö om du inte hinner” när du med andan i halsen kastar dig från jobbet för att hinna till skolan och det extrainsatta möte med den förstföddes lärare pga mentalt melt down både hos honom och föräldrarna, eller när du för sjuttonde gången skriver “prio 1” överst i to do-blocket på jobbet, då är det så himla svårt att få energin att räcka till nåt kreativt. Och jag avskyr det. Jag vill ju orka leka med min nya lilla läckerbit till kamera. Lära mig alla finesser och konstgrepp den lilla godbiten kan leverera. Jag vill ju sitta vid datorn några timmar om kvällen och greja med mina bilder och känna den där tillfredsställelsen som fina bilder ger mig. Och uppdatera här.

Men det finns hopp! I helgen åker jag och Jimmy med ett top notch-gäng polare till Gbg för finfint häng, vinlunch, gott kaffe, shopping, restaurangbesök och sist men inte minst – föreställningen Avig Maria med min husgud Mia Skäringer. Vi ska dessutom sova på hotell och käka hotellfrulle tills vi storknar dagen efter. Jag är så laddad att risken finns för övertändning. Men skit samma. Det kommer bli magiskt oavsett vad. Och jag har en ny kamera. Den ska med. Helgen ska dokumenteras nu när jag investerat i en mini-mini-mini-pytte-liten underbar liten Lumix-pjäs som får plats i vilken liten purse som helst. Och sen, mina damer och herrar, sen ska ni få se på blogginlägg deluxe.

IMG_6421

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.