Trestegs-raketen.
250
post-template-default,single,single-post,postid-250,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Trestegs-raketen.

Trestegs-raketen.

Våren visade sig från sin finaste sida i helgen och gav mig ett perfekt fotoväder. Jag gillar den här tiden så mycket! När vi har allt framför oss. När det börjar bli grönt i backen, men träden fortfarande är nakna och silvriga. Vackert.

Eftersom jag i grunden är en ganska impulsiv person så har jag fått lära mig att träna på det här med reflektion. Att reflektera över sitt eget beteende och sina handlingar. I helgen har jag konstaterat att när jag ska till att fota ett uppdrag så fungerar jag som en form av trestegs-raket. Precis innan fotograferingen får jag klassiska “kalla fötter” och förbannar min dumhet för att jag bokat in något alls – vem fan tror jag att jag är? Skulle jag klara av att ta bilder som någon annan vill ha? Tillåt mig småle. Idiot. Typ så. När jag sen är igång och under hela tiden jag fotar är det som ett kreativt kaos i skallen. Jag försöker tillämpa en del “regler” som jag lärt mig, men ganska snabbt glömmer jag bort dem och allt annat. Det är jag och kameran och de jag fotar. Jag tror det jag upplever är mindfulness. Det är fantastiskt. Ett härligt ställe att vara på och jag vill aldrig sluta. När jag sen sätter mig och börjar jobba med urval och bildredigering, ja då är det jävligt nära Nirvana. När bilderna ligger i en lång rad framför mig och jag kan återuppleva stunden om och om igen och se alla ögonblicken jag lyckades fånga. De perfekta, operfekta stunderna som är livet. Ja, då blir jag djup och filosofisk.

Helgen har bjudit mig på två olika tillfällen av ovanstående trestegs-raket, då jag fotat syskonen Liam och Leah och familjen Werdin. Idag får du ett urval av Liam och Leah med ögonen som en kan drunkna i. Sicka godingar alltså!

IMG_7754

 

IMG_7774

 

IMG_7786

IMG_7787

IMG_7810

 

IMG_7823

IMG_7876

IMG_7890

IMG_7899

IMG_7905

IMG_7954

IMG_7995

IMG_8029

IMG_8067

IMG_8087

IMG_8128

IMG_8141

 

2 Comments
 • Mirella
  Posted at 05:05h, 20 april Svara

  Så himla fina bilder, älskar din stil!

  • Anna Lindblom
   Posted at 14:45h, 20 april Svara

   Tack gulle! :mrgreen:

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.