Tjänster
439
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-439,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Tjänster

Privatpersoner

 

Jag åtar mig gärna att fota dig, din familj, bröllopet, en gravidmage, en nyföding, födelsedagsfesten, företagseventet, konferensen osv. Jag fotar i ditt hem eller på den plats vi kommer överens om, men jag utför inte studiofotografering. Jag utgår från Varberg, men förflyttar mig självklart dit du finns.

I fliken som jag kallar ”stories” har jag samlat en hel del fotouppdrag som jag gjort genom åren. Titta gärna runt för att se om min bildstil passar just dig.

Företag

Jag hjälper ert företag med porträtt- och gruppfoton för hemsida, LinkedIn eller för tryck mm. Tillsammans kan vi bygga upp en bildbank av er verksamhet för t ex sociala medier och annat marknadsföringsmaterial. Jag kommer alltid ut till er eller en plats vi bestämmer för fotograferingen. Jag jobbar inte med studiofotografering.

Titta gärna bland mina stories här på hemsidan för att se olika uppdrag som jag utfört.

Maila mig på anna@picpeople.se och beskriv ditt uppdrag så återkopplar jag inom 48 timmar med ett förslag på upplägg och pris.

Prislista fotografering

 

Klicka på denna länk så kommer du till min  Prislista.

Kontakta mig

 

Kontakta mig gärna så diskuterar vi fram vad som passar just dig bäst.

anna@picpeople.se

0725-39 78 11