Tillbaka till verkligheten
6655
post-template-default,single,single-post,postid-6655,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Tillbaka till verkligheten

Tillbaka till verkligheten

Jahopp. Tillbaka till skola, jobb och rutiner. Till ställa klockan och piska på ungar som är förbi av trötthet, när en själv allra helst vill dra nåt gammalt över sig och påsarna under ögonen antagit proportioner av episka mått. Till att tvinga hjärnan att tänka rediga tankar redan klockan 08.00, vilket känns ungefär som mitt i natten med den dygnsrytm vi haft de senaste veckorna. Det var sommaren 2017 det. Så snopet det känns att den kom och gick utan att komma på riktigt. Jag är så himla beroende av värme, stranddagar och sommarkvällar i viken. Jag vill vara på stranden så många dagar att jag nästan tröttnar – så där så när en går upp på morgonen inte ens funderar över om det blir strand eller inte utan suckar lite över vad tusan en ska ta med för lunch idag då. Not quite så denna sommar.

Jag älskar också vår altan. Jag vill tillbringa långa, ljumma kvällar med vänner där ute. Vi investerade i ett nytt matbord till altanen, pyntade och gjorde oss till med ljusslinga och lyktor i taket. Så himla mysigt så. Igår kväll satt jag inne vid datorn och blängde ut på störtskur efter störtskur och försökte komma ihåg om vi har suttit där ute nångång och ätit i sommar egentligen?

Jag känner mig snuvad på sommarkonfekten, men inser såklart att det är waste of time och energi att bli bitter över det. Jag får lägga fullt fokus framåt, eller allra helst på nuet istället. Hösten är ju inte så pjåkig den heller, om jag tänker efter. Jag har två jobb som stimulerar mig och som jag trivs med. Jag ser fram emot att utveckla mig inom båda dessa. Dessutom har vi en drömmig semester att se fram emot i december. Lösningsfokus Lindblom, lösningsfokus.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.