The more the merrier
2237
post-template-default,single,single-post,postid-2237,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

The more the merrier

The more the merrier

Vi ni en sak? Nu är det bara 6 dagar kvar tills årets stora äventyr börjar. Om 6 dagar möter vi upp de härligaste av vänner på stationen och påbörjar där vår resa mot Florida. Ofattbart att vi är så nära till något som vi drömt om i flera år och planerat sedan i januari. Vi drar snart liksom! Är nästan orimligt pepp – på gränsen till övertaggad om en nu kan bli FÖR exalterad över en sån här sak.

Idag är det fredag. Veckan har varit intensiv och kul. Nya arbetsuppgifter på det vanliga jobbet, planering av resan med USA-gänget, födelsedagsfirande av lillebror, Entreprenörskolan och fotografering. Jag har levererat bilderna till BhPias kalender och bokat upp diverse intressanta grejer framöver. Och som om detta inte vore nog ballade jag ur fullkomligt i dag när jag kom hem från jobbet och bakade bröd… Inte utan att jag blir en smula orolig för mig själv faktiskt. Är jag på väg att tappa det helt tro? Anyway så ska jag tagga ner alldeles strax hemma hos familjen Holmer där det med största sannolikhet ska ätas god mat, drickas mängder av vin och pratas skit långt in på natta. Fy fasen vad jag har det bäst just nu!

Firar in fredagen med att visa ett antal pics från tisdagens fotografering med syskonfotograferingen som blev en syskon- mamma-son-dotter-vovve-parbilder-fotografering. De första bilderna är på Lovisa och Ludwig som är Camillas fina barn. Dessutom ville gölligaste lilla hunden Mimmi vara med lite på bild också. Sen avslutade vi med ett gäng parbilder på Ludwig och hans tjej Kajsa.

Happy fredag everyhopa!

IMG_9636 IMG_9647 IMG_9652 IMG_9686 IMG_9688 IMG_9740 IMG_9752 IMG_9769 IMG_9812 IMG_9824 IMG_9854 IMG_9905 IMG_9908 IMG_9951

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.